Magazin

Ha szeretne értesülni híreinkről, újdonságokról, kérjük iratkozzon fel magazinunkra!

Blog bejegyzések

Bubidam

Milyen képességeket fejleszt a Bubidam? Olvasási készség Betűismeret: a legmakacsabb betűtévesztést hatékonyan...
Tovább a bejegyzéshez

Fejlesztő program

Az ABC Akadémia Képesség Fejlesztő Programjának első állomása a gyermek jelenlegi, biztos tudásának feltérképezése. Enélkül az állomás nélkül nem lehet eredményes fejlesztési programot összeállítani. Az ABC Akadémia tesztjének következő fontos része a teszt eredményének kiértékelése, melyben a szülő vagy szakember átfogó képet kap a gyermek 20 részképességének állapotáról.  Emellett javaslatot is adunk az egyes területek fejlesztésének a módjáról. Ezen eredmények összességére építettük fel az ABC Akadémia Fejlesztő Programját, melynek előre ütemezett, szorgalmas használata biztos eredményt hoz gyermeke részképességeinek fejlődésében. A fejlesztő program 6 hónapos használata után, annak eredményét, hasznosságát, a gyermek képességeinek, tudásának fejlődését a teszt megismétlésével mérheti fel.

 

Az ABC Akadémia programja röviden

 • Töltse ki a tesztet!
 • Olvassa el a teszt eredmény kiértékelését!
 • E-mailben ajánlatot kap a gyermeke képességeire szabott Fejlestési Program megvásárlására!
 • Fizessen elő a havi Képesség fejlesztő Programra!
 • Szorgalmasan végezzék a program feladatait!
 • A 6. hónap végén tesztelje újra gyermeke képességeit!

 

Mit vásárol az ABC Akadémia Képesség Fejlesztő Programjával?

HAMAROSAN rendelhető!

Az ABC Akadémia programja, egy online Képesség Fejlesztő Program, melyet gyermeke teszteredményére építve, egyedileg készítünk el.

Az ABC Akadémia tesztjének kitöltése után Ön azonnal megkapja gyermeke eredményének kiértékelését, s néhány ötletet is arra vonatkozóan, hogy mivel foglalatoskodjanak szabadidejükben, mire figyeljen oda, ha azt szeretné, hogy bizonyos területeken fejlődést érjenek el. Tudjuk, hogy ez máris nagy segítség Önnek! Ennek ellenére - egyedülálló módon - elkészítjük gyermeke egyénre szabott (tehát kifejezetten az Ő erősségeire építve, a saját elmaradt részképességeinek) fejlesztő programját.

 

Amikor Ön megvásárolta Képesség Fejlesztő Programunkat, weboldalunkra belépve egy saját profil oldalt hozunk létre Önnek, ahova feltöltjük gyermeke egyéni fejlesztési programját.

 

 • A Képesség Fejlesztő Program órarendszeórarnden működik. Minden megvásárolt fejlesztő hónapra kapnak egy órarendet, amely hetekre és hétköznapokra bontva, tartalmazza a feladatokat.

 

 • Minden nap alatt, egy megnyitható dokumentumot talál, melyben olvashatja az adott napon feladatait.

 

 • A dokumentum, leírást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy milyen eszközöket használjanak vagy használhatnak a feladat során, ezen kívül minimálisan mennyi időt szánjanak rá,  és végül a feladatokat, melyek lépésről-lépésre konkretizáltak.

 

 • A feladatok során Ön hogyan viselkedjen? Erre is adunk instrukciókat annak érdekében, hogy gyermeke maximális érdeklődést tanusítson a "játék" iránt.

 

 • 10-30 perc időtöltést jelent, naponta - gyermeke hangulatától, vérmésékletétől, tempójától függően, illetve attól, hogy mennyire tudnak ráhangolódni az adott feladat témájára.

 

Minden hónap egy adott téma köré csoportosul. Lássunk egy példát! Az első hónap témája: a szivárvány. Ez azt jelenti, hogy ebben a hónapban a szivárványról szóló verseket, meséket, énekeket hallgathatnak meg, vagy olvashatnak el, s ehhez kapcsolódóak lesznek a különböző játékos feladatok, amelyek a tesztben jelzett hiányos részképességek fejlesztésére irányulnak.

ONLINE Képesség
Felmérő Teszt

Program 3-10 éves korosztálynak
BŐVEBBEN
honlapkészítés: scenedesign