Magazin

Ha szeretne értesülni híreinkről, újdonságokról, kérjük iratkozzon fel magazinunkra!

Blog bejegyzések

Bubidam

Milyen képességeket fejleszt a Bubidam? Olvasási készség Betűismeret: a legmakacsabb betűtévesztést hatékonyan...
Tovább a bejegyzéshez

Kinek ajánljuk Tesztünket és Fejlesztő Programunkat?

Az ABC Akadémia Képesség Fejlesztő Programját azoknak a 3-10 év közötti gyerekek szüleinek ajánlja, akik hisznek a tudatosan felépített, lépésről-lépésre haladó fejlesztési ütemben. Célunk, hogy olyan - gyermekük iránt felelősséget érző, érdeklődő és lelkiismeretes - szülőknek és szakembereknek nyújtsunk szakmailag tudatosan felépített, irányított, ugyanakkor kellemes időtöltést biztosító programot, akiknek nem elég, hogy csak teljen az idő és a gyermek magától cseperedjen fel, hanem szívesen részt vesznek a gyermek fejlődésének irányításában! 

Ezen belül, MINDENKINEK ajánljuk programunkat!

 

Ha Ön szülőként tanácstalan, mert nem tudja eldönteni, hogy gyermekének tanulási gondjai vannak-e vagy egyszerűen csak lusta. A teszt elvégzésével ennek könnyen utánajárhat, s az értékelés mellett abban is segítséget nyújtunk, hogy milyen játékokkal érdemes foglalatoskodni annak érdekében, hogy az elmaradt területek fejlődésnek induljanak. Töltse ki gyermekével tesztünket!

 

Ha Ön szakemberként érdeklődik az ABC Akadémia programja iránt, akkor biztos lehet abban, hogy teszt programunk alkalmazásával egy szakmailag tudatosan összeállított anyagot kap, mely segítséget nyújt a gyermekek fejlesztendő területeinek feltérképezéséhez, és a fejlesztési terv összeállításához. A teszteredmények kiértékelésének köszönhetően bármikor kész anyagot mutathat a vizsgált gyermek által elért eredményekről, egyéni fejlesztési tervéről a szülőnek, de akár munkáltatójának is. Ezzel sok időt takarít meg munkájában és behozhatja lemaradásait a papírmunka terén! Töltse ki a gyermekkel együtt tesztünket!

 

Teszt

A teszteket természetesen korosztályokra bontva, specifikusan állítottuk össze, a részképességek differenciálásának tudatában. 

Az alábbi korcsoportokat alakítottuk ki:

  Kiscsoportos (3 éves)
  Középső csoportos (4-5 éves)
  Nagycsoportos (5-6 éves)
  1.osztályos
  2.osztályos
  3-4.osztályos

 

Hogyan döntse el, hogy gyeremekével melyik korosztályú tesztet töltse ki? A tesztindító gombokon lévő korosztály-megjelölés a betöltött életkorra, illetve osztályfokra utal. Tehát pl. a jelenleg 2. osztályba járó gyermekkel az 1. osztályos tesztet érdemesebb megoldatni, mert a másodikosok számára készült tesztünkben lehetnek olyan feladatok, amelyet eddig ő még nem tanult, ha Önök az év elején töltik ki a tesztet. Az óvodások esetében az 5-6 éves tesztünket az iskolába készülő gyermekeknek ajánljuk. Vagyis, az 5 éves kisgyermek, aki a következő tanévben még óvodában marad, a 4-5 éves tesztet töltse ki. Természetesen ettől függetlenül, Önre bízzuk melyiket válassza!

 

Fejlesztő Program

Képesség Fejlesztő Programunkat azon 3-10 év közötti gyeremkek családjainak és pedagógusainak ajánljuk, akik szeretnék az otthonukban is olyan játékokkal elfoglalni gyermeküket, amelyek tudatos, szakmai keretek között  megalkotott, kreatív játékos feladatokat tartalmaznak, a gyermek jelenlegi, biztos tudására alapozva.

Hamarosan...

Bővebben itt olvashat Programunkról!

ONLINE Képesség
Felmérő Teszt

Program 3-10 éves korosztálynak
BŐVEBBEN
honlapkészítés: scenedesign